Pekara

KUĆA DOBROG UKUSA je pekara koja se nalazi u samom centru Temerina. Osnovana je početkom 2012.godine. U samom početku je zapošljavala 5 radnika. Uporedo sa rastom proizvodnje, rastao je i broj zaposlenih, i sada pekara ima preko 30 zaposlenih.

Dosadašnjim iskustvom, ulaganjem i zalaganjem celog tima, postigli smo željene rezultate, a dokaz za to su kupci koji nam se uvek zadovoljno vraćaju.

Kuća dobrog ukusa nudi široku lepezu proizvoda, kao što su različite vrste hleba i peciva, smrznutog peciva, lisnatog testa, sendviča, pita, pica, svih vrsta bureka, štrudli...Izlazeći u susret potrebama i zahtevima potrošača, postojeći asortiman  hleba i peciva se proizvodi od različitih vrsta brašna, kao i uz prisustvo različitih vrsta semenki...Za sve sladokusce postoji i veliki izbor sitnih kolača, torti kao i sladoled sa raznovrsnim prilozima. Takođe, nudimo i proizvode koji prate verske običaje.

Naš asortiman bogatih prozivoda postepeno proširujemo sa novim proizvodima što zahteva i usavršavanje postojećih i uvođenje novih tehologija i tehnoloških procesa. U proizvodnom i prodajnom lancu konstantno se usavršavaju svi učesnici,  stalnom razmenom informacija, iskustva i znanja.

Proizvodni proces visokog kvaliteta odvija se u skladu sa HACCP sistemom. Pored toga, pekara ima sve potrebne sertifikate za kontrolu ispravnosti i kvaliteta proizvoda, a sve prema savremenim standardima u proizvodnji pekarskih proizvoda.

Pekara svoje proizvode svakodnevno distribuira u vlastite maloprodajne objekte a postoji i mogućnost poručivanja hrane za različite svečane prilike.

Najveći vid pažnje u našoj pekari poklanjamo higijenskim uslovima u kojima se prave, peku i izlažu naši proizvodi.

Zaposleni su dužni da svakodnevne radne zadatke obavljaju u skladu sa uputstvom o higijeni, odnosno propisima sistema bezbednosti hrane, kao i zahtevima zaštite životne sredine. Primenom navedenih standarda u strogo kontrolisanim uslovima osiguravamo bezbednu i zakonitu proizvodnju i isporuku prehrambenih proizvoda

Naš kvalitet se ogleda u tome da se naši proizvodi  nalaze u velikom broju manjih trgovinskih radnji kao i u školskim ustanovama.

Glavni cilj preduzeća je prepoznavanje i zadovoljavanje potreba naših kupaca, kao i brza i kvalitetna usluga.

Naš cilj je da se ujedno omogući potrošačima kvalitetno i cenovno pristupačno pecivo.

Nastojimo da konstantno ulažemo u sopstveni razvoj, da uvedemo nove proizvode, da primenjumo nove tehnologije i nudimo proizvode visokog kvaliteta. Na ovo ukazuje i znatni  porast prodaje u odnosu na prošlu godinu.

U cilju bezbednog zadovoljavanja zahteva potrošača sa posebnom pažnjom biramo naše dobavljače i veliki naglasak stavljamo na komunikaciju sa isporučiocima i kupcima kao i sa krajnjim potrošačima.

Želeći da izadjemo u susret našim potrošačima, uveli smo akciju, od 21:15h svi naši proizvodi su 50% jeftiniji.

Naše proizvode možete poručiti za poneti ili će Vas naše ljubazno osoblje poslužiti sa istima dok uživate u našoj bašti ispred pekare.

Svratite u našu kuću, KUĆU DOBROG UKUSA.